1.06.2016

2017 YILINDA ORDU MODELİ GÖRÜLECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yatırımlarla değişip adım adım farklı bir kimlik kazanan Ordu’yu her platformda anlatmaya devam ediyor. Bizim de gazeteci olarak bu açıklamalardan ve gördüklerimizden aldığımız not şu; 2017 yılı sonunda vaad edilen ve söz verilen her şeyin ne kadar gerçekleştiğinin net olarak görüleceği…

Ordu’da büyük bir değişim için olumlu anlamda yola çıkan şehrin ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2 yılı geride bıraktı. Meyve veren ağaç her zaman olduğu gibi taşlanır. Önemli olan eleştirilerin yapıcı ve yol gösterici olmasıdır.

Ülkemizin 30’cu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Enver Yılmaz, değişim için önemli projeleri hayata geçirmek için çalışırken kararlılığı ve farklı uygulamalarıyla 2 yılı geride bıraktı. Şimdi en son yaptığı Ordu ve ilçeleri adına konuşmayı kısaca hatırlayalım.

Büyükşehir Ordu’nun altyapısıyla ilgilenen bir yerel yönetim olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Enver Yılmaz; “Altınordu ilçesinde nüfusu 18 bin olarak hesap edilmiş bir altyapı ve kanalizasyon su çalışması yapılmış ve şu anda ilçenin nüfusu 250 bin olmuş. Hiçbir popülist politikaya kaçmadan, ‘Enver Yılmaz ya da Ak Parti belediyeciliği girdiği takdirde bu işi ancak yapar’ söylemini biz slogan haline getirdik. Bu çerçevede de Ordumuzu her noktada kalkındırmak için çalışıyoruz” dedi. Başkan Yılmaz, 2017 yılı sonunda alt yapıyla ilgili çalışmaları tamamlayıp, 2018’den itibaren de üstyapı çalışmaları yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Ordu’ya gelenlerin değişimi hissetmeye başladığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “ Hedefimiz yüzde 90’lar, biz şu an yüzde 30’lardayız. 2017 yılında yüzde 50’lerde olacağız. 2018 yılından sonra inşallah tüm Türkiye, ‘Bunlar nasıl yaptı, model oldu?’ diyecekler “ şeklinde konuştu.

2018 yılı Ordu şehrimizde yapılan veya yapılamayan olumlu veya olumsuz her şeyi göreceğimiz bir yıl olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ordu adına fark yaratmak için çıktığı bu olayda önemli değişimler yaşanmaya devam ederken sonuç kısmının ilimiz için güzel olmasını diliyoruz.

Her şey daha güzel bir Ordu için.

Yazarın Diğer Yazıları

Karadeniz'in İlk ve Tek Ekonomi Portalı

Okumak İçin Resimlere Tıklayınız.
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar