Sakarya’da endüstriyel kenevirlerin hasadı başladı

Alancuma’da 100 dekarlık alanda ekimi gerçekleştirilen endüstriyel kenevirlerin hasadı için bölgeye giden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem Yüce, "Şehrimize katkı sağlayacak, istihdam ve ihracat rakamlarımızı arttıracak iş birliği çalışmaları için hazırız." dedi.

info@karadenizekonomi.com / 20.10.2020

Sakarya’da endüstriyel kenevirlerin hasadı başladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Alancuma’da 100 dekarlık alanda ekimi gerçekleştirilen endüstriyel kenevirlerin hasadını gerçekleştirdi. Alancuma’da 100 dekarlık alanda ekimi gerçekleştirilen endüstriyel kenevirlerin hasadı için bölgeye giden Başkan Ekrem Yüce, “İnşaattan gıdaya, tarımsan sağlığa, petrolden sanayiye kadar pek çok alanda kullanılan kenevirin işlenerek hammaddeye dönüştürülmesi için görüşmelerimiz sürüyor. Şehrimize katkı sağlayacak, ihracat ve istihdam rakamlarımızı artıracak işbirliği çalışmaları için hazırız. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar