‘’İstikrarlı ekonomi için çalışmalıyız’’

ORDUSİAD, Balıktaşı City Otel'de gerçekleştirdiği toplantıda geride kalan seçimi masaya yatırırken, istikrarlı ekonomi için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini vurguladılar.

info@karadenizekonomi.com / 5.04.2019

‘’İstikrarlı ekonomi için çalışmalıyız’’

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD), Balıktaşı City Otel'de gerçekleştirdiği toplantıda geride kalan seçimi masaya yatırırken, istikrarlı ekonomi için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini vurguladılar.

ORDUSİAD Başkanı A. Kadir Engin, seçimlerin geride kaldığını artık modern bir Türkiye ve Ordu için çok çalışma vakti olduğunu söyledi.

‘’KRİZDEN DÜZLÜĞE ÇIKMALIYIZ’’

'Seçimler bitti geçim derdi devam ediyor' diyen Engin; "Zor ve gergin geçen seçim kampanyasından sonra, Türkiye Demokrasisi kazandı. Seçimlerle Türkiye, Demokrasi, Özgürlük kazandı. 4-5 sene işimize bakalım. İstikrarlı siyaset, ekonomi, ticaret ve üretim için var gücümüzle çalışmalıyız. Bu krizi kısa sürede yenip düzlüğe çıkmalıyız. İleri haydi ileri daima çağdaş, modern Türkiye için ileri. Tüm seçilen Başkanları kutluyorum. ORDUSİAD'ın gurur tablosu 4 nolu üyemiz Mehmet Hilmi Güler 4 ncü belediye başkanımız oldu. Yani Kazım Türkmen, Seyit Torun, Enver Yılmaz’dan sonra Mehmet Hilmi Güler 4 nolu üye çok enteresan değil mi? 5 nci başkan adayımızın aramızda olduğunu 6'ncı hissim bana söylüyor’’ şeklinde ifade etti.

Ordu Ticaret Odası'nın zemin katını istediklerini söyleyen Engin; "Derneğimize kayıtlı faal üyelerden 10 tanesi Ordu Ticaret ve Sanayi Odası meclisinde görev yapıyor. Ordu Ticaret Odası'nın zemin katını ORDUSİAD’a tahsisini talep eden dilekçemiz ve imzalar hazır" dedi.  

 5 yeni üyelerinin olduğunu aktaran Engin, Hüseyin Pelit, Halit Tomakin, Turgay Kılıç, Atila Yılmaz ve Bahri Köksal'ın ORDUSİAD'a üyeliklerinin gerçekleştiğini kaydetti.

Gelecek toplantıya Ordu Valisi Seddar Yavuz ve belediye başkanlarını da davet edeceklerini söyleyen Engin, rozet takma töreni de yapacaklarını dile getirdi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar