Karadeniz Ekonomi Rotaryanlarla bir araya geldi

Ordu Rotary Kulübü’nün 2019- 2020 döneminin 11’inci toplantısına Karadeniz Ekonomi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asel Gürsoy konuşmacı konuk olarak katıldı.

info@karadenizekonomi.com / 18.09.2019

Karadeniz Ekonomi Rotaryanlarla bir araya geldi

İnsan sağlığı, eğitim ve toplumsal bilinçlendirme gibi birçok konuda sosyal sorumluluk projelerine imza atan Ordu Ordu Rotary Kulübü proje üretmeye devam ediyor. Kulübün geçmiş dönem başkanı Rtn. Tansu Odabaş başkanlığında gerçekleştirilen 1758’inci toplantısında, ekim ayında okullarda yapılması planlanan Öfke Kontrolü ve Aile için Şiddet konulu seminer programının detayları konuşulurken aynı zamanda ocak ayında düzenlenecek olan meslek ödülü için aday önerisinde bulunuldu.

 Rtn. Diş Doktoru Gülbin Şehitoğlu’nun ağız ve diş sağlığı konusunda yaptığı sunumun ardından toplantıya konuşmacı konuk olarak katılan Karadeniz Ekonomi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asel Gürsoy konuşma yaptı. Rotaryanlarla bir arada bulunmaktan keyif aldığını vurgulayan Gürsoy şunları söyledi; “Sosyal sorunlara çözüm getirmek için çeşitli meslek guruplarının bir araya geldiği böylesine güzel küresel bir organizasyonun parçası olmaktan son derece mutluyum. İlerleyen zamanlarda ihtiyaca yönelik toplumsal projelerde Karadeniz Ekonomi olarak yer almak bizleri de çok mutlu edecektir.”

Toplantı geçen yıl mazereti nedeniyle devir teslim törenine katılamayan üyelere plaketlerinin takdim edilmesiyle son buldu.

  

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar