Karadeniz Ekonomi yeni sayısı çıktı!

Bu ay Karadeniz Ekonomi Dergisi olarak, iki başarılı ismi ağırlıyoruz!

info@karadenizekonomi.com / 9.04.2024

Karadeniz Ekonomi yeni sayısı çıktı!

Karadeniz Ekonomi Nisan Sayısı’nın birinci kapağında,100 yıllık geçmişinden aldığı güçle 7 sektörde faaliyet gösteren Yaşarlar Grubu konuk ediyoruz.Bir asır önce ailenin kurucu lideri Hacı İlyas Yaşar tarafından konfeksiyon işiyle başlayan Yaşarlar Grubu, 1990 yılında Recai Yaşar tarafından küçük bir dükkânda elektronik ve beyaz eşya ticaretiyle büyüyerek gelişti. Grup, şimdi üçüncü kuşak Murat Yaşar yönetiminde, 100 yıllık geçmişten aldığı güçle başarılı yükselişini sürdürüyor. Grubun hikayesini,başarısını ve yatırımlarını Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’dan dinledik.

Karadeniz Ekonomi Nisan Sayısı‘nın ikinci kapağında ise Koçbar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin’i ağırladık.Kendisiyle bu senenin en çok konuşulacak olan ve Ordu Turnasuyu bölgesine yeni bir soluk getirecek olan Manzara Villa Lounge projesini konuştuk.

Karadeniz Ekonomi,Nisan sayısıyla birlikte tüm seçkin bayilerde ve dijital platformlarda sizleri bekliyor.

Dergimizi 0452 2232626 telefonunu arayarak yada info@karadenizekonomi üzerinden mail atarak satın alabilir yada abone olabilirsiniz.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar