Atlas Lojistik Ödülleri, Sektörün Yıldızlarını Ağırladı!

EKO MMI Fuarcılık tarafından düzenlenen törende, lojistik sektörünün öncü isimleri 26 farklı kategoride toplam 101 aday arasında rekabet etti. Ödüller, sektördeki değerli isimlere takdim edildi.

info@karadenizekonomi.com / 23.11.2023

Atlas Lojistik Ödülleri, Sektörün Yıldızlarını Ağırladı!

Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında düzenlenen "Atlas Lojistik Ödülleri" töreni, lojistik sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. 14 yıldır devam eden geleneksel ödül töreninde bu yıl 26 farklı kategoride toplam 101 aday, sektördeki başarıları için yarıştı.

Lojistiğe Katkıda Bulunan Şirketlere Özel Ödüller! Törende, sektöre önemli katkılarda bulunan 3 ihracatçı ve üretici firma, Lojistiğe Katkı Ödülü ile ödüllendirildi. Yıldız Entegre, Şenocak Gıda Fındık ve CANiK, sektöre değer katan projeleri ve başarılarıyla jüri tarafından ayrıca ödüle layık görüldü.

Şenocak Gıda Fındık YKÜ İsmet Yiğit Şenocak: "Gurur Dolu Bir An!"

Ödül töreninde Şenocak Gıda Fındık Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Yiğit Şenocak, sektördeki iyi ilişki ve iletişimleri dikkate alarak verilen ödülü alarak, "Bu bizim için ilk defa lojistik ayağından bizim tarafımıza gelen güzel bir ödül oldu. Bugün burada olan herkese bu ödülleri organize edenlere ve bizden sonra ödül alacak herkese tebriklerimi sunuyorum" dedi.

Ayşen Ulusoy'un Takdimiyle Ödüller Sahiplerini Buldu! Ödüller, jüri üyelerinden Ayşen Ulusoy tarafından sahiplerine takdim edildi. Ulusoy, sektördeki başarıları ve katkıları nedeniyle ödül kazanan şirketleri tebrik etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar