Ukrayna lideri Zelenskiy'den Onur Taahhüt'e teşekkür

Ukrayna’da meydana gelen sel felaketinin ardından yol altyapısını ücretsiz olarak yenileyen Onur Taahhüt’e, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy teşekkürlerini iletti.

info@karadenizekonomi.com / 21.09.2020

Ukrayna lideri Zelenskiy'den Onur Taahhüt'e teşekkür

Ukrayna lideri Zelenskiy, şehrin batısında geçtiğimiz Haziran ayında meydana gelen sel felaketinden zarar gören İvano-Frankivsk ilini, yol altyapısı Onur Taahhüt tarafından ücretsiz olarak yenilenen Lançin kasabasında incelemelerde bulundu.

“SİZE MİNNETTARIZ…”

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Onur Taahhüt Genel Koordinatörü Emre Karaahmetoğlu’na şirketin hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Ukrayna’da sadece yol inşaatı yapan birkaç şirket var. Fakat Ukrayna’ya böylesine yardım eden ve seven, bir Türk-Ukrayna şirketi. Size minnettarız.” ifadelerine yer verdi.

Karaahmetoğlu, Lider Zelenskiy’e proje ile ilgili bilgiler vererek, çalıştıkları bölgelerde halka yardım etmeye özen gösterdiklerini kaydetti. Karaahmetoğlu, “Ukrayna Kara Yolları İdaresi Genel Müdürü Sayın Kubrakov’a meydana gelen sel felaketini öğrendikten hemen sonra telefon açtım. Konuşmadan sonra ertesi gün çalışmalara başladık. Bölge sakinlerine yardımda bulunmak istedik.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Onur Taahhüt, 3,2 kilometrelik otoyolun ve yağmur suyu drenajının bakım ve onarımı ile birlikte, sokak aydınlatması, kaldırım taşları, yaya geçitleri ve trafik levhalarının yenilenmesi çalışmalarını da ücretsiz olarak gerçekleştirdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar