ONUR GRUP, Ukrayna Cumhurbaşkanı tarafından takdir edildi, liyakat nişanı ile ödüllendirildi

ONUR GRUP, büyük bir onur ve sorumlulukla, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskiy tarafından takdir edilerek Liyakat Nişanı'na layık görüldü.

info@karadenizekonomi.com / 5.10.2023

ONUR GRUP, Ukrayna Cumhurbaşkanı tarafından takdir edildi, liyakat nişanı ile ödüllendirildi

Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin Ukrayna Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere aracılığıyla, ONUR GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Onur Çetinceviz ve temsilcilerine, Ukrayna'ya sağladıkları maddi ve manevi destek nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Başkan Zelenskiy, ONUR GROUP'un, Ukrayna'daki tam ölçekli Rus saldırısı sırasında Ukrayna halkının yanında durduğunu ve Ukrayna ordusuna önemli yardımlar sağladığını vurgulayarak, şirketin gösterdiği dayanışmanın önemine dikkat çekti. "ONUR GROUP ve temsilcilerine, Türkiye ve Türk halkıyla dayanışma içinde bize destek sundukları için teşekkür ediyorum" dedi.

ONUR GROUP adına konuşan Onur Çetinceviz, Ukrayna'da kalıcı bir şekilde çalışmayı ve ülkenin kalkınmasına katkıda bulunmayı taahhüt etti. Çetinceviz, "Ukrayna Cumhurbaşkanı ve halkına güvenleri için son derece müteşekkiriz. Bu özel nişan, şirketimizin sadece bir iş yapma değil, aynı zamanda bir topluluğa ve ülkeye katkıda bulunma vizyonunu yansıtmaktadır" şeklinde açıklamada bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar