DENTOPTİMA son teknoloji ile hizmet veriyor

Sağlık turizmi pazarı dünyada hızlı bir büyüme ivmesi yakaladı. Bu pastadan hatırı sayılır bir pay alan dental turizm her geçen gün hedefini artırıyor.

info@karadenizekonomi.com / 27.06.2022

DENTOPTİMA son teknoloji ile hizmet veriyor

Ağız ve diş sağlığı ve estetiği konusunda başarılı işler yapan DENTOPTİMA kısa bir süre önce Ordu’ya açılarak artan talebe cevap vermeye çalışıyor.

DENTOPTİMA, ağız ve diş sağlığında alanında uzman hekim kadrosu ile modern ve yenilikçi tedavi yaklaşımıyla, diş hekimliğinin tüm branşlarında hizmet veriyor. 2022 yılının başlarında Diş hekimi Z. Nurdan Gören, Diş hekimi Arzu Demir ve Diş hekimi Selman Çelen tarafından kurulan DENTOPTİMA, 3 milyon TL’lik yatırımla Ordu’nun dental turizmine de katkı sağlamayı amaçlıyor. 8 kişilik kadrosuyla hasta memnuniyetini ön planda tutan diş kliniği, hastalara kendilerini evlerindeki gibi rahat hissedecekleri modern bir ortamda yenilikçi bir yaklaşımla hizmet sunuyor.

Gören: Toplum olarak ağız ve diş sağlığı konusunda gerideyiz

13 yıldır ağız ve diş alanında hizmet sunan Dt. Zelvişan Nurdan Gören, “Fatsa Devlet Hastanesi’nde 8 yıl, Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde de 5 yıl diş hekimi olarak çalıştım. Daha sonra istifa edip kendi kliniğimizi kurma kararı aldık’’ dedi. Kurumsallaşma konusunda bayağı emek verdiklerini belirten Gören, “İsim konusunda çok uğraştık en sonunda optima ismine karar verdik. DENTOPTİMA bu şekilde doğdu” dedi. Ordu’nun dental turizm anlamında çok büyük avantajı olduğunu söyleyen Gören, şehir ve yurtdışından gelen danışanlarının Ordu’nun rahatlıkla vakit geçirebilecekleri bir şehir olduğuna dikkat çekti. 3 milyon TL civarında bir yatırım yaptıklarını söyleyen Gören, “Yeni bir işletme olmamıza rağmen her geçen gün hasta sayımız artıyor. Şuanda ortalama aylık olarak 150-200 bandında hasta alıyoruz. 3 kurucu ortak olmak üzere toplam 4 diş hekimi çalışıyoruz. Onun dışında da 4 tane personelimiz ile toplamda 8 kişi olarak faaliyetimize devam ediyoruz. Ağız ve diş sağlığı konusunda toplumumuz biraz geride kalıyor. Biz bu seviyeyi yükseltmek için çok çaba sarf ediyoruz. Bunu da kliniğimize gelen hastalarda görüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Çelen: Diş hekimliğinin tüm branşlarında hizmet veriyoruz

Diş hekimliğinin tüm branşlarında hizmet verdiklerini vurgulayan Dişeti Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Uzm. Dt. Selman Çelen, “2022’de 3 diş hekimi bir araya gelerek burayı açtık. Ruhsatımızı aldığımız Nisan ayından bu yana faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Diş hekimliğinin bütün branşlarında hizmet veriyoruz. Çocuk diş hekimliği, implantoloji, restoratif estetik diş hekimliği, protetik tedavi, ortodontik tedavi ve gülüş tasarımı gibi her türlü işlemi burada yapıyoruz” dedi. Hastalara tedavilerde uygun alternatifler de sunduklarını söyleyen Çelen, “Yeni açılmamıza rağmen hasta potansiyelimiz şuanda gayet iyi. Hastalarımız memnun ayrılıyor. Tedavilerin değişik fiyatlaması olabiliyor. Bu açıdan da hastalarımıza alternatifler sunuyoruz. İsmimiz gibi optimum tedavileri hastalarımıza vermeye çalışıyoruz” dedi.

 

Yüksek kura rağmen en iyi malzemeyi alıyoruz

Kullanılan malzemelerin döviz kurlarına bağlı olduğuna da değinen Çelen, “Diş hekimliğinde kullanılan aldığımız bütün malzemeler Euro veya Dolar kuruna bağlı. Kurun yükselmesi bizi çok etkiliyor. Dolayısıyla hastaları da etkiliyor ama biz mümkün olduğunca hastalarımıza yansıtmamaya çalışıyoruz. Tedavilerin ve malzemelerin artması sebebiyle hiçbir zaman DENTOPTİMA olarak malzeme kalitesinden ödün vermiyoruz” diye konuştu.

Çalış: Çocuklar ve yetişkinlerde hasta memnuniyetimiz üst sıralarda

Hastalara güzel bir klinik ortamında hizmet vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Çocuk Diş Hekimi Uzmanı Dt. Büşra Çalış, “Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladım ve geçtiğimiz birkaç ay önce 2022 yılında da uzmanlığımı almış oldum. Hem çalışma arkadaşlarımla hem de klinik şartlarından dolayı burada bulunmaktan çok mutluyum. Hastalarımıza verdiğimiz hizmet hekimlik açısından inanılmaz tatmin ediyor. Çocuklar buraya bir korkuyla gelebiliyor. Ailelerden ricam rutin bir şekilde çocuklarını kontrollerine getirmeleri. Çocukların diş hekimlerine yaklaşımları çok daha farklı olabiliyor” açıklamalarında bulundu.

 

MURAT GÜRSOY

KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar