Şölen’in yeni CEO’su Erdoğan Çoban oldu

Şölen’de Yönetim Kurulu kararıyla CEO pozisyonuna Erdoğan Çoban getirildi.

info@karadenizekonomi.com / 27.07.2022

Şölen’in yeni CEO’su Erdoğan Çoban oldu

Kurulduğu ilk günden bu yana ülkesine hizmet misyonuyla cesur yatırımlara imza atan, sağladığı güçlü istihdam ve ihracatla, ileri teknolojiye sahip tesisleriyle ve dünyada tanınan markalarıyla Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Şölen’de 12 yıl boyunca CEO olarak görev yapan Elif Çoban, yönetim bayrağını başarılı, genç yönetici Erdoğan Çoban’a devretti.

Şölen’in global ligde daha üst noktalara daha hızlı koşabilmesi için inovatif, Z kuşağını yakalayabilen ve çok daha enerjik bir kan değişimi sağlama vizyonuyla göreve getirilen Erdoğan Çoban, eğitimine devam ettiği dönemde de yaklaşık 10 yıl Şölen’de birçok farklı sürecin içinde yer alarak tecrübe kazandı. Kariyerine Şölen’de Proje Yöneticisi pozisyonunda başladıktan sonra AR-GE, Uluslararası İş birimi ve Kalite Genel Müdürlüğü görevleri ile devam etti. Aynı zamanda Şölen Yönetim Kurulu Üyesi olan Çoban, Temmuz 2022 itibariyle İcra Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürecek.

Elif Çoban’ın CEO olarak yönetimde olduğu dönemde her yıl çift haneli rakamlarla büyüme başarısı gösteren Şölen, dünyaca tanınan global markalarının yanı sıra Endüstri 4.0 yatırımları, kalite ve gıda güvenliği noktasında geldiği ileri seviyeyle Türkiye’nin gurur markaları arasında yer alıyor. Şirket, bugün 200 ürününü Belçika’dan Maldivler’e, Kolombiya’dan Japonya’ya 120’den fazla ülkede tüketicilerle buluşturuyor.

Elif Çoban Temmuz 2022 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak Şölen’e engin deneyimiyle yön vermeye ve katkı sağlamaya devam ediyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar