TİSAŞ’ın yeni modelleri ilk kez Shot Show’da

Savunma sanayi alanında Doğu Karadeniz’in en büyük üreticisi konumunda olan TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş., ABD’de bu yıl 45’incisi düzenlenen Shot Show Fuarı’nda 3 yeni modelini müşterileriyle buluşturdu.

info@karadenizekonomi.com / 23.01.2023

TİSAŞ’ın yeni modelleri ilk kez Shot Show’da

17-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar, avcılık ve atıcılık alanında dünyanın en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alıyor. Türkiye’nin global üreticisi konumunda olan TİSAŞ, gerçekleştirdiği ihracat değerleri ve sahip olduğu pazar büyüklüğü ile 2007 yılından itibaren düzenli olarak bu fuara iştirak ediyor.

 

YOL HARİTASI DA BELİRLENECEK

Fuara yönelik açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alemdaroğlu, “Uzun yıllardır katılım sağladığımız Shot Show Fuarı, gerek müşterilerimiz gerekse firmamız açısından önem arz eden bir konsepte sahip. Özellikle son yıllarda elde ettiğimiz ihracat değerleri ile birlikte marka bilinirliliğimiz tüm dünyada gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu değeri daha üst seviyelere taşımak için bu fuarda üç yeni modelimizi müşterilerimizin beğenisine sunduk. Özellikle çelik gövdeli ürün grubunda elde ettiğimiz başarılara bir yenisini daha ilave ettik. Minimum geri tepme kuvveti yanında pürüzsüz tetik yolu ve ergonomik kabzenin sunduğu konforu ZIG M1911 Night Stalker modelimiz ile müşterilerimizin beğenisine sunduk. Bunun yanı sıra polimer gövde sınıfında profesyonel kullanıcılarla birlikte oluşturduğumuz PX-9 Carry modelimiz, kompakt yapısı ve kolay taşınabilirliği ile en fazla ilgi gören ürünümüz haline geldi. Uzun namlu boyu ve yüksek ateş gücü ile PX-9 Gen3 Night Stalker SF modelimiz ise sahip olduğu 27 farklı kabze kombinasyonu ile sektörde farklılık yaratan bir başka modelimiz. Fuar öncesi yaptığımız görüşmeler neticesinde ihracat yaptığımız 64 ülkeden 80’e yakın müşterimizle birlikte olmayı planlıyoruz. Bu durum, hem yeni modellerimizi tanıtmak hem de 2023 yılına yönelik çalışmalarımızda yol haritamızı belirlemek açısından önem arz edecektir” dedi.

 

Asel Gürsoy

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar