Bayraktar: Fiskobirlik fındık sektöründe dünyanın en köklü markası

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, ‘’ Fiskobirlik fındık sektöründe dünyanın en köklü ve önemli markası. Bu markayı ileri nasıl taşıyabiliriz bunun derdindeyiz’’

info@karadenizekonomi.com / 13.11.2020

Bayraktar: Fiskobirlik fındık sektöründe dünyanın en köklü markası

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara ve beraberinde yer alan Giresun’daki oda başkanları, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başta fındık ve Fiskobirlik olmak üzere, odaların çalışmaları, faaliyetleri, Giresun ve çevre illerinin güncel meseleleri konuşuldu.

‘’Fiskobirlik’in her zaman yanındayız’’

Fiskobirlik’in bölge ve ülke için değerli bir marka olduğunu dile getiren GESOB Başkanı Ali Kara, ‘’Türk fındığının daha iyi yerlere gelip markanın yükselmesi için çaba gösterdik, yeri geldi bedel ödedik. Fiskobirlik’in her zaman yanında olduk fakat bir yere kadar yeterli oldu. Her kesim kendi öz eleştirisini yapmalı. GESOB ve bağlı odalar olarak her zaman Fiskobirlik’in yanındayız. Fiskobirlik hepimizin ortak paydası, herkes sahip çıkmalı’’ diye konuştu.

‘’Gece gündüz özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’

2007 yılında devraldığı görevinde zor şartlar altında önemli işler başardıklarını ifade eden Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, ‘’Fiskobirlik fındık sektöründe dünyanın en köklü ve önemli markası. Bu markayı ileri nasıl taşıyabiliriz bunun derdindeyiz. Gece gündüz özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada başkan ve sizlerin destekleri bizim için çok değerli. İlerleyen dönemlerde daha sık araya gelerek Fiskobirlik’i hak ettiği konuma getireceğimize inanıyorum’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar