GEEM & DISCOVER EVENTS İŞ BİRLİĞİ İLE HEDEF ORTA ve DOĞU AVRUPA PAZARI

DISCOVER EVENTS ve GEEM iş birliği ile Discover’ın organize edeceği Milli Katılım organizasyonu Türk Markalarımıza uzun bir aradan sonra ülkede etkinlik, pazar araştırması yapabilme ve distribütör bulmak için ideal bir fırsat sağlayacak. 28.Uluslararası Otel ve Catering Ekipmanları Fuarı 3 Kasım’da Polonya’nın Krakow şehrinde kapılarını dünya’ya açıyor.

info@karadenizekonomi.com / 25.10.2021

GEEM & DISCOVER EVENTS İŞ BİRLİĞİ İLE HEDEF ORTA ve DOĞU AVRUPA PAZARI

 

Gelişen Ev ve Yaşam Eşyası Markaları Derneği Başkanı Ahmet Çığır Şahin Polonya ile Orta ve Doğu Avrupa pazarını hedeflediklerini belirtti ve açıklamalarına şöyle devam etti; 38 milyonu aşkın nüfusu ile Avrupa’nın en dinamik pazarlarından biri olan Polonya ve komşu ülke pazarlarını çok önemsiyoruz. Ağırlıklı olarak Polonya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna ve Macaristan’dan olmak üzere 15.000 üzerinde profesyonel ziyaretçinin beklendiği fuarda milli katılıma dahil olan markalarımıza derneğimiz, işbirliği kuruluşu discover ve yerel fuar organizatörü tarafından otel, restoran, cafe, catering profesyonel alımcılarına ilave olarak perakende ve süpermarket zincirlerinin kategori yöneticileri ile hedef odaklı eşleştirme çalışmalarını yürütmekteyiz.

Çin’in pazarlardaki hakimiyetinin salgın ile birlikte azalması, ülkelerin tedarik zincirlerinde pazar çeşitliliği arayışına girmesi dolayısıyla lojistik avantajımız ile ülkemizin öncelikli olarak değerlendirilmesine sebep oldu. 2021 ve 2022 yıllarının ihracatımız için çok kritik bir eşik ve fırsat olduğuna değinerek ticari hayatımızla bağdaştırabileceğimiz bir atasözünü hatırlatmak isterim, “Yatan Aslandan, Gezen Tilki Yeğdir.”

İbrenin ülkemizden yana olması yetmiyor, fırsatları kalıcı ve sürdürebilir olarak ülkemize kazandırmak için çok çabalayacak ve hareket halinde olacağız!

GEEM & Discover Events iş birliği ile üyelerimiz ve sektör mensuplarımızla, pandemiyi fırsata çevirmek ve Avrupa pazarındaki payımızı arttırmak için Polonya’ya çıkarma yapıyoruz.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar