Kadınlara da kapısını açtı

Rotary'de 32 yıl sonra bir ilk

info@karadenizekonomi.com / 1.11.2017

Kadınlara da kapısını açtı

Ordu Rotary Kulübü, Guvernör Yardımcısı Rtn. İsmail Okutgen ve Eşi Servin Okutgen’ in katılımıyla Gardenya Restauranta düzenlenen gecede 6 yeni üye rozete takılması töreni yapıldı. Düzenlenen geceye Ordu Rotaract Kulübü Başkanı Rtc. Kübra Bölükbaş ve üyeleri, Ordu Rotary kulüp üyeleri ve davetliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Ordu Rotary Kulübü Başkanı Hakan Karakaş yaptı.

Karakaş, ”Ordu Rotary Kulübünü büyütmenin ve çeşitliliği arttırmanın hizmetlerimizin daha etkin olması için yeni üyeler katılmasıçabalarımız ve kadın üye katılmasına öncelik vermiştik. Bugün ne mutlu ki aramıza yeni katılan 6 yeni üyeden 5’i kadın üye. Tüm yeni üyelerimize hoş geldiniz demek istiyorum ancak aramıza katılan kadın üye dostlarımıza daha farklı bir heyecan ve motivasyonla hoş geldiniz demek istiyorum. 32 yıllık kulüp tarihinin ilk kadın üyeleri olacaklar ve yeni fırsatlar için bir öncü olacaklar. Ben hepsi birbirinden değerli yeni dostlarımıza hoş geldiniz derke, tüm dostlarıma bu süreçte bana ve yönetim kuruluna verdikleri destek için teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Başkan Hakan Karakaş, konuşmasının ardından kulübe yeni katılan üyelere rozetleri takıldı ve Kulübün üye sayısı 26'ya çıktı. Düzenlenen gecede Gıda Mühendisi Arzu Sönmez, Psikolog Nagihan Akarsu, Ordu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Adem Kılıç, Ziraat Mühendisi Meltem Erbaş, Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Funda Irmak Yılmaz ve İngilizce - İspanyolca Öğretmeni Ayda Rasti Ordu Rotary Kulübü yeni üyesi oldular.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar