Karimex’sin fındık kremaları Dubai sofralarında

Dubai’de düzenlenen ve 8.000’den fazla profesyonel ziyaretçi tarafından katılım sağlanması beklenen Orta Doğu’nun en büyük fuarlarından Yummex Middie East 2017 fuarı 18 Eylül 2017 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı.

info@karadenizekonomi.com / 18.09.2017

Karimex’sin fındık kremaları Dubai sofralarında

Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai kentinde dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri bir araya getirerek ,iş birliği kurma imkanı sunan fuar da Karimex Gıda açtığı stantla tüketicinin kalbini fetheden tadları Hazelle Fındık Ezmeleri, tahin helvası ve kuruyemişleri ile ziyaretçilerin beğenisine sunarak ihracat fırsatlarını yerinde değerlendiriyor.

Dubai da düzenlenen Ortadoğu'nun en önemli Uluslararası Şekerleme ve Atıştırmalık Gıda Fuarlarından biri olan Yummex Middle East Dubai Fuarı'na ilk kez katıldıklarını belirten Karimex Gıda Genel Müdürü Emrah Albayrak;’’Firmamınızın tanıtımını yapmak üzere buaraya katıldık.Dubai bizim için önemli bir pazar başarılı bir fuar geçireceğimizi düşünüyorum’’dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar