Progıda Düzenlediği 6.Geleneksel Resim Yarışmasıyla Çocukları Ödüllendirdi

Progıda sosyal proje kapsamında düzenlediği ‘Hani Çizgi Film Kahramanısın?’ konulu resim yarışması sonuçlandı.Progıda çalışanlarının çocukları arasında yapılan yarışmada kazanan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

info@karadenizekonomi.com / 29.04.2016

Progıda Düzenlediği 6.Geleneksel Resim Yarışmasıyla Çocukları Ödüllendirdi

Progıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., geleneksel hale getirdiği resim yarışmasının, bu yıl 6.sını düzenledi. Çalışan personellerin çocuklarının katıldığı resim yarışmasında, dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm çocuklar ödüllendirildi.

“Hangi Çizgi Film Kahramanısın?” konulu resim yarışmasına 42 çocuk katıldı. Eserler, Okulöncesi, 1.-3. Sınıflar, 4.-5.Sınıflar -6.-8.Sınıflar arasında, 4 kategoride, Resim Öğretmenlerinden oluşan komisyonla değerlendirildi.

Ödül töreni Genel Müdür Hakan Karakaş’ın açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının öneminden ve ülkemizin geleceğinin bu neslin başarılı çalışmaları ile daha da parlak olacağına olan inancını belirtti. Derece alan ve katılan tüm çocuklara hediyeler verildi ve madalyaları takıldı. Kutlama çocukların hep birlikte pasta kesmesiyle sona erdi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar