Rotary’de Hakan Karakaş dönemi

Ordu Rotary Kulübü yeni dönem başkanı Hakan Karakaş görevi 4 Temmuz’da devralıyor. Rotary Kulübünde dönem başkanları tüzük gereği 24 ay önceden belirleniyor.

info@karadenizekonomi.com / 27.06.2017

Rotary’de Hakan Karakaş dönemi
  • Ordu Rotary Kulübü dönem başkanı Hakan Karakaş oldu. Kulüpte dönem başkanları tüzük gereği 24 ay önceden belirleniyor.
  • Mevcut dönem başkanı Ömer Yusuf Uygun, “Kulübümüz Bir Rotary döneminin daha sonuna geliyor. Siz değerli rotaryen dostlarımla birlikte Rotary İnsanlığa Hizmet Eder sloganı ile 2016–2017 dönemini, dostlarımın destekleri ve tecrübeleri ile en güzel bir şekilde tamamlamak üzereyiz. Eminim ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Rotary sizlerin inanç ve coşkusu ile yücelecek, insana ve dünyaya duyduğumuz sevgi ile kendinizden bir şeyler verebilme arzusuna güç katarak üreteceğimiz hizmetler toplumumuza örnek olacaktır” dedi.
  • Yeni Başkan Hakan Karakaş
  • Başkan Uygun, “Hizmet bayrağımızı Rtn. Hakan & Ebru Karakaş dostuma teslim edeceğimiz devir-teslim törenimizi 04 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştireceğiz. Bütün dostlarımın ve eşlerinin eksiksiz katılımını rica ediyorum” diye konuştu. KARADENİZ EKONOMİ  
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar