Samsun Tarım Fuarı Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı

Bakanlığın Yeni Fuarcılık Anlayışıyla İlk Tarım Fuarı

info@karadenizekonomi.com / 28.09.2016

Samsun Tarım Fuarı Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı


Karadeniz Bölgesi’nin en büyük tarım fuarı olma özelliğini taşıyan “Samsun Tarım Fuarı 2016” bugün düzenlenen törenle açıldı.

Samsun Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı.Karadeniz’in en büyük fuar merkezi olan TÜYAP Samsun Fuar merkezinde ilk defa gerçekleşiyor.

Fuarın açılışına Samsun Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt,Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Gıda,Tarım Hayvancılık Samsun İl Müdürü Kadir Güven ve çok sayıda davetli katıldı.

260 metre karelik alanda ,aynı anda 100 kişi ağırlanabiliyor.4 gün sürecek fuarda Tarım alet ve makinalarının yanı sıra sera teknolojileri ,su ürünleri,tavukçuluk ,tohum ,fide ve çiçekçilik teknolojileri ,ekolojik tarım ve zirai ilaçlar gibi birçok konuda ürün ve projeler sergilenecek.

Or-Sam A.Ş Fuar'da Yerini Aldı

Fuara aynı zamanda Karadeniz’in en büyük serası olan Or-Sam A.Ş’de yerini aldı.Konuyla ilgili konuşan Or-Sam Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Tuncer ‘’Fuarda yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.Yerli ve yabancı iş adamlarının profesyonel anlamda katılımcılar ile bağlantılar kurarak,bölge ticaretine katkı sağlayacağız’’dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar