Expert Şömine, Karadeniz Bölgesi'nde Hizmet Ağını Genişletiyor!

İstanbul'un en prestijli projelerinde şömine, çelik baca ve barbekü tasarım ve uygulamalarında yer alan Expert Şömine'nin işletme sahibi Aşir Aşkın Aydemir, müşterilere yeni ve inovatif ürünlerle çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 18.12.2023

  Expert Şömine, Karadeniz Bölgesi'nde Hizmet Ağını Genişletiyor!

28 yıllık sektör tecrübesiyle öne çıkan Aydemir, özellikle Karadeniz Bölgesi'nde müşterilere yönelik çözüm odaklı hizmetleriyle biliniyor.

Expert Şömine'nin 2. Şubesi, Ordu Gülyalı Marino Port AVM'de  açıldı. Açılış, 10 Aralık tarihinde  kalabalık bir katılım ile gerçekleşti. Aşkın Aydemir, açılışta yaptığı açıklamada, "Sektörde edindiğimiz tecrübeleri şimdi bölge halkına sunmaktan gurur duyuyoruz. Şömine bakımı, hazne bakımı, çelik baca bakımı gibi hizmetlerimizle ülkemizin birçok yerinde güvenilir bir marka olduk" dedi. Aydemir, 2023 yılını başarıyla tamamladıklarını ve 2024 hedeflerinin Ordu merkezde 3. şube açmak olduğunu belirtti.

 

Yaren kaya

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar