Yöresel lezzet durağı Aktaşlar

Açık büfe kahvaltısını mevsimine göre 100 ile 110 çeşit tat ile konuklarının beğenisine sunan Aktaşlar, cumartesi ve pazar günlerinde Aktaşlar Çocuk Tiyatrosu ile misafirlerine unutulmaz bir gün vaat ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 23.01.2019

Yöresel lezzet durağı Aktaşlar

Kış tatillerini sevenler artık yollara düştü. Rotası neresi olursa olsun uzun süren yolculuklarda güzel bir mekan bulmak çok zor. Bu noktada yemekte talihsizlik yaşamamanız için lezzet molası vereceğiniz en iyi yerlerden biri olan Aktaşlar Lezzet Grubu’nun Durugöl Şubesi, kahvaltısıyla ön plana çıkıyor. 

Kurulduğu günden bu yana pek çok medeniyete ev sahipliği yapan Ordu, doğal olarak farklı kültürlerin izlerini taşıyor ve bu kültürleri mutfağına da yansıtıyor. Karadeniz yaylalarında bin bir emekle ortaya çıkan özgün yemekleriyle konuklarını etkileyen Ordu, kış tatillerini sevenlerin gözde rotalarından biri oluyor.

Sizin tercihiniz kuymak mı? Mıhlama mı?

Rotası neresi olursa olsun uzun süren yolculuklarda güzel bir mekan bulmak çok zor. Bu noktada yemekte talihsizlik yaşamamanız için lezzet molası vereceğiniz en iyi yerlerden biri olan Aktaşlar Restaurant’ın Durugöl Şubesi, açık büfe kahvaltısıyla ön plana çıkıyor. Karadeniz’in en özel lezzetlerinden olan kuymak ve mıhlama severler için de en iyi duraklardan biri olan Aktaşlar ’da açık büfe kahvaltı hafta sonları saat 14.00’e kadar devam ediyor. Ürünlerin tazeliği ve doğallığının yanı sıra en çok dikkat ettikleri bir diğer konunun da kalitesinin ve sergilenişlerinin olduğunu söyleyen Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, “Restoranımızda servis ettiğimiz tüm yiyecekler Karadeniz’e özel, taze ve özenle seçilmiş tatlardan oluşuyor. Ürünlerin lezzetine olduğu kadar açık büfedeki sergilenişine de çok dikkat ediyoruz. Misafirlerimiz hafta sonu açık büfemize oldukça rağbet gösteriyor. Çocuklu aileler kahvaltılarını yaparken bizler de özel tiyatro ekimiz ile çocukların güzel vakit geçirmeleri ve eğlenmelerini sağlıyoruz.” dedi.

Açık büfe kahvaltısını mevsimine göre 100 ile 110 çeşit tat ile konuklarının beğenisine sunan Aktaşlar, her cumartesi ve pazar 09.00 ve 14.00 saatleri arasında lezzet tutkunlarını bekliyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar