Giresunlu Yavuzkan Hazel Gıda’dan büyük başarı

Yavuzkan Hazel Gıda’dan En Büyük ilk 500 Sanayi Kuruluşu Listesinde 68 sıra birden yükselerek büyük bir başarıya damga vurdu.

info@karadenizekonomi.com / 31.05.2022

Giresunlu Yavuzkan Hazel Gıda’dan büyük başarı

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Yılı Araştırmasına göre;  Giresun merkezli Yavuzkan Hazel Gıda en büyük ilk 500 listesinde geçen yıla göre 68 sıra birden yükselerek 378’inci sırada yer aldı.

Bu önemli başarıyla ilgili Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, şu açıklamaları yaptı:

“Ülkemizin, Bölgemizin ve İlimizin en önemli geçim kaynağı olan Fındığımıza değer katmanın haklı gururunu bizlere yaşatan kıymetli Üyelerimizin kurucuları başta olmak üzere bu değerin bir araya gelmesinde emeği bulunan tüm çalışanlarını bir kez daha tebrik ediyor, bol ve bereketli kazançlarının devamını diliyoruz.”

Firmanın yakın zaman içinde büyük başarısını en hızlı büyüyen şirket içine girdiği için kutladıklarını hatırlatan Başkan Bölük, “Başarılar devam ediyor. Yavuzkan Hazel Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Ekonomi Politikalar Vakfı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde, Vodafone Business sponsorluğunda gerçekleştirilen Türkiye 100 programı yani Türkiye’nin hızlı büyüyen 100 şirketi yarışmasında 2017-2019 yıllarında yüzde 193 büyümeleri nedeniyle ödüllendirilmişti. Firma ülkemizin ve bölgemizin gurur kaynağı olmuştur” diyerek açıkladı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar