Karadeniz Ekonomi 5 Yaşında!

2017 yılında yayın hayatına başlayan Karadeniz Ekonomi Gazetesi 5’inci yılını geride bıraktı, 6’ıncı yayın yılına girdi.

info@karadenizekonomi.com / 28.03.2022

Karadeniz Ekonomi 5 Yaşında!

Bölgede 18 ilde okunmanın gururunu yaşadıklarını belirten Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Gürsoy, “Bölgenin ilk ve tek Ekonomi gazetemiz Karadeniz Ekonomi 5 yaşında. 2017’den bu yana bölgenin ilk ve tek ekonomi gazetesi olarak çıktığımız yolda bugün 18 ilde okunmanın gururunu yaşıyoruz. Her hafta belirlediğimiz gündemle yeni nesil girişimcinin, yatırımcının ve iş dünyasının sesi ekonomik gelişmelerin habercisi olmaya bundan sonra da devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Yazı İşleri Müdürümiz Asel Gürsoy da, 5 yılı doldurmanın mutluluk verici olduğunu belirtti.

Gazetemizin 5.inci yaşı için birçok kutlama ziyaretleri gerçekleşti. Basın İlan Kurumu Ordu-Giresun Şube Müdürü İbrahim Ortatepe, Altınordu Belediyesi Basın Müdürü Sezgin Yaşar, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu Hürses Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Güfer Aktaş Hekim, Nuh Ordu, Nilgün Özkan, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, İş Bankası Ordu Şube Müdürü Mehmet Yazıcı, Altaş TV Genel Müdürü Funda Altaş Şimşit ve Haber Müdürü Gökhan Gül kutlama ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaretçileri Genel Yayın Müdürümüz Murat Gürsoy, Yazı İşleri Müdürümüz Asel Gürsoy ve gazetemiz çalışanları ağırladılar.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar