Fitline Ünye ile fit ve sağlıklı yaşamın kapıları aralanıyor

Komplike bir sağlık merkezi olarak 21 Kasım’da faaliyete başlayan Fitline Ünye, sağlıklı yaşam ve fit bir görüntüye kavuşmak isteyenlere sağladığı profesyonel destekle öncü konuma yükseldi

info@karadenizekonomi.com / 28.11.2022

Fitline Ünye ile fit ve sağlıklı yaşamın kapıları aralanıyor

Özge Tübey ile Gıda Mühendisi ve Diyetisyen İpek Ulu Özyürek tarafından hizmete sunulan Fitline Ünye, profesyonel destekle daha sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşmanıza destek oluyor.

21 Kasım’da faaliyete başladıklarını ifade eden İpek Ulu Özyürek, yaklaşık 1,5 milyon TL bandında yatırımla merkezi hizmete sunduklarını ifade ederek, “Aletlerimizde ozon, kolajenle ve vakumla kilo verdiğinizde açık havada 3 saatlik koşunuz, bizim cihazlarımızda yarım saatlik yürüyüşe eş değer oluyor. Aslında bu kapsül teknolojisi olarak geçiyor yurt dışında. Özellikle Almanya ve Fransa'da doktorların reçete ettiği bir sistem. Dolayısıyla onlar tüm sporu buna entegre yaşıyorlar. Onu şu anda Türkiye'ye getiriyoruz” dedi.

HAREKET VE BESLENME BİR ARADA

İpek Ulu Özyürek, Fitline Ünye’nin normal spor salonları ile önemli farklar barındırdığına dikkat çekerek, “Öncelikle zaman avantajı var. 3 saatte yakacağınız kaloriyi burada 45 dakikada yakmış oluyorsunuz. Bu süre de tüm bedenler için geçerli” diye konuştu.

Katılımcıların haftada ortalama 5 bin kalori yaktığını dile getiren Tübey, “Kilo bazlı olarak net bir oran söyleyemeyiz. İpek Hanım, bu süreçte beslenmeyi de destekliyor. Hareketiniz kadar beslenmeniz de çok önemli. Diyet ve sporla maksimum verimliliğe en hızlı sürede ulaşıyoruz. Zaten literatür bilgisinde bir kilo verebilmek için 7 bin kalori azalmak lazım. Asıl hedefimiz de 5-7 bin arası kalori yakımını sağlamak. Beslenme alışkanlıklarınız değişmese dahi haftada bir kilo verdirebilmeyi amaçlıyoruz. Burası, sadece kilo verdirme bazlı bir merkez değil. Spor olduğu için bunu herkes yapabilir. Kilosunu korumak isteyen, kaslanmak isteyenler için de burası tercih edilebilir bir merkez” ifadelerine yer verdi.

SELÜLİTLERE KARŞI ÇÖZÜM

Özge Tübey, çok küçük yaşlar hariç, tüm yaş gruplarına hizmet verdiklerini dile getirerek, “Sağlık olarak da herhangi bir sorun olmasa da program öncesi tüm katılımcılara gerekli tahlilleri yapıyor ve formları doldurmalarını sağlıyoruz” dedi.

Rollline cihazı ile selülitlere karşı da çözüm ürettiklerini ifade eden Tübey, “Derinin altına 4-5 milimetre kadar bir darbe vurma işlemi yapıyoruz. Bununla birlikte var olan selülitleri gözle görülür şekilde azaltmış oluyoruz. Selülit bir damar rahatsızlığıdır, dolayısıyla doğru uygulandığı takdirde masajdan harekete kadar damar açısını değiştiren her şey iyi gelir” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar