Doğtaş’dan kadınlara yatırımcı desteği

KOSGEB tarafından sağlanan desteğe ek olarak, Doğtaş Kelebek Grubu markaları proje kapsamında ekstra yatırımcı desteği verecek.

info@karadenizekonomi.com / 11.03.2020

Doğtaş’dan kadınlara yatırımcı desteği

Doğtaş Kelebek Grubu ile KOSGEB arasında kadın girişimcilere özel geliştirilen projenin imza töreni gerçekleşti. KOSGEB tarafından sağlanan desteğe ek olarak, Doğtaş Kelebek Grubu markaları bu proje kapsamında ekstra yatırımcı desteği verecek. Bu sayede, kadın girişimciler, hiç sermaye kullanmadan, Doğtaş Kelebek Grubu bünyesinde yer alan yatak markası Lova bayisi olma fırsatı yakalayacaklar. Yatırımcı desteğinin yanı sıra, kadın girişimcilerin hayatlarının bu önemli kararının her anında yanında olduğunu hissettirmek isteyen Doğtaş Kelebek Grubu markaları, protokol kapsamında destek alacak olan işletmelere, projelerinde belirtilen ofis mobilya ve donanımına ilişkin ürün kalemlerinde sağlayacak.

 

‘’Farklı projeleri hayata geçirdik’’

 

KOSGEB ile gerçekleştirilen işbirliği sayesinde çok sayıda kadının kendi işletmesini kuracak olmasından mutlu ve gururlu olduklarını belirten Doğtaş Kelebek CEO’su Davut Doğan, ‘’Bugüne kadar tüm markalarımızla yüksek oranda kadın çalışan istihdamını sağladık, kadın çalışanlarımızın kurumumuza katkısını eşsiz ve anlamlı bulduk. Girdikleri her işi güzelleştiren kadın girişimcileri zaman zaman destekleyecek farklı projeleri hayata geçirdik’’ şeklinde konuştu.

 

‘’Kadınlara öncülük edeceğiz’’

 

Doğtaş kelebek Grubu’nun bizimle görüşerek bu özel projeyi üstlenmelerini, kadınların iş dünyasına katılımı açısından çok anlamlı buluyoruz diyen KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, ‘’Kendi işletmesini açmak isteyen kadın girişimlerin iş dünyasında yer alan her kurum ve marka tarafından bu şekilde desteklenmesine öncülük edeceğimizi umuyoruz,” cümleleriyle dile getirdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar