Sarıgöl Konveyör,EMO 2017'de !

Emo Milano 2017 bu yıl "Verimlilik, Esneklik ve İnavasyon" katılımcı sloganıyla kapılarını açtı.

info@karadenizekonomi.com / 20.09.2017

Sarıgöl Konveyör,EMO 2017'de !

İki yılda bir düzenlenen ve takım tezgahları sektörünün en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen EMO Fuarına bu kez Almanya ev sahipliği yaptı. EMO Milano 2017 tarihleri arasında 18-23 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Hannover kentinde düzenlendi. Bu yılki EMO Fuarına Türkiye’den 41 firma ,bin 700 metrekare yer kiraladı.

Sarıgöl Konveyör Tanıtımlara Hız Kesmeden Devam Ediyor

Makine sektörüne yönelik önemli uluslararası etkinliklerde yerini alana Giresun merkezli Sarıgöl Konveyör Sistemleri ,EMO Milano 2017’e standıyla katıldı. Tanıtım çalışmaları kapsamında Sarıgöl standında, ziyaretçilere Sarıgöl Konveyör sistemleri hakkında bilgi verildi.

Fuara Sarıgöl firmasını temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sarıgöl,Fabrika Genel Müdürü Eray Gök,Ar-Ge tasarımcısı Evren Çolak ve Pazarlama Satış Müdürü Şevki Keçe katıldı.Heyet,Sarıgöl sektörlerinin genel yapısıyla ilgili hazırlanan bilgi ve dokümanları Sarıgöl standında fuar ziyaretçileriyle paylaştı.

Sarıgöl Konveyör Makine Yönetim kurulu üyesi Semih Sarıgö ’’Küresel pazarda bulunduğumuz noktayı korumak ve firmamızın uluslararası pazarda aranılan firma haline getirmek için fuarda yerimizi aldık.Önümüzde ki dönemlerde de farklı ülkelere yurtdışı pazarlama programlarına devam edeceğiz’’diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar