Turan Seramik bu yıl'da A.Ş TÜRKİYE’NİN en büyük ihtisas fuarı ‘UNICERA’DA Yerini Aldı.

Türkiye’nin en büyük Seramik Mutfak ve Banyo Fuarı’, 4 kıtadan 15 bini yabancı, 100 bin profesyonel ziyaretçi hedefi ile kapılarını açtı.

info@karadenizekonomi.com / 8.03.2017

Turan Seramik bu yıl'da A.Ş TÜRKİYE’NİN en büyük ihtisas fuarı ‘UNICERA’DA Yerini Aldı.

Turan Seramik Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük “İhtisas Fuarı Unıcera”da yerini aldı.

Fuara 15 bin yabancı ziyaretci geliyor.

Yeşilköy’de, 8-12 Mart’ta düzenlenen fuarda 126 ülkeden katılımcı ağırlanacak.60 bin metrekare alanda düzenlenen fuarda, 1000’i aşkın marka ve temsilcilik katılacak. CNR Holding Kuruluşu İstanbul Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği (TIMDER) iş birliğinde organize edilen fuarda, banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi ürün grupları sergileniyor.

Fuarla ilgili olarak konuşan Turan Seramik A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Çakmak her yıl olduğu gibi bu yılda yerimizi aldık diyerek açıklamalarda bulundu.

“Önemli bir etkinlikte yer alıyoruz”

''Seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknoloji ürünlerinin sergilendiği UNICERA Uluslararası Seramik Banyo fuarında Turan Seramik A.Ş olarak ürün çeşitlerimizi tüketiciye sunmaktan son derece mutluyuz.Tüketici alışkanlıkları, beklentileri ve tercihlerine uygun teknoloji ile üretilen en yeni tasarımların sergilendiği, global pazarlama platformu olarak öne çıkan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarına, Turan Seramik A.Ş olarak bundan sonra da düzenli olarak katılmaya devam edeceğiz.Böylesine güzel bir fuar sürecinde biz her zaman tüketiciyi dinleyen ve onların beklentilerini dikkate alan bir firma olarak bu değişimin sıkı takipçisi ve uygulayıcısıyız''diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar