Ulusoy Un’dan Milli Eğitimin projesine destek

Ulusoy Un, Milli Eğitim Bakanlığının "Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye" sloganıyla yayınlamış olduğu "tasarım beceri atölyeleri" için Samsun’da açılacak olan 100 atölyeden 20’sinin yapımını üstlenecek.

info@karadenizekonomi.com / 17.02.2020

Ulusoy Un’dan Milli Eğitimin projesine destek

Dünyada buğday ticaretinin yüzde bir buçuğunu elinde bulunduran Ulusoy Un 5 kıta 89 ülkede ticaret yapıyor. Hedeflerinin 2029 yılında Türkiye’nin en büyük tarım firması olmak olduğunu vurgulayan Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy 2069’da ise dünyanın en büyük 10 tarım firmasından biri olmak istediklerini ve adımlarını bu doğrultuda attıklarını vurguladı.  

Kalıcı olan en büyük miras eğitimdir

Sadece ticarette değil eğitime verdikleri destekle de adından söz ettiren Ulusoy milli eğitimin yürüttüğü tasarım beceri atölyelerine destek vereceklerini belirterek “Kalıcı olan en büyük miras eğitim. Biz de bu nedenle Milli Eğitim Bakanlığının "Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye" sloganıyla yayınlamış olduğu 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi'nde yer alan "tasarım beceri atölyeleri" için Samsun’da açılacak olan 100 atölyenin 20’sinin yapımını üstlendik. Müzik, tiyatro, resim, bilgisayar gibi alanlarda malzeme temini yapacağız.

----

Ulusoy Un grup şirketlerinin 2019 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve 2020 yılı hedef ve vizyon belirlenmesi amacıyla her yıl düzenlediği etkinliği bu yıl da 32 yöneticinin katılımıyla gerçekleştirdi. KARADENİZ EKONOMİ

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar