Ordu’nun en büyük spor giyim mağazası açıldı

Giresun Merkezli Olimpiyat Spor’un 2. Şubesi görkemli bir açılış ile Ordu’da faaliyete geçti

info@karadenizekonomi.com / 7.11.2022

Ordu’nun en büyük spor giyim mağazası açıldı

Sektördeki 35 yıllık deneyimleriyle 2. Şubelerini Ordu’ya açan Olimpiyat Spor’un Ortağı Gurbet Kara; “35 yıldır bu sektördeyiz. Merkezimiz Giresun. Ordu vizyon açısından bizi çok çekti. Bugün de Ordu’da ikinci şubemizi açtık” dedi.

Birçok ünlü markayı bir arada bulabileceğiniz Olimpiyat Spor, İkinci şubesini Süleyman Felek Caddesi’ne açtı. Yaklaşık 1 milyon TL’ye mal olan 3 katlı spor mağazası, 1000 farklı spor ürününü tek çatı altında buluşturuyor.

Olimpiyat Spor’u babası Hakkı Kara’nın kurduğunu ve çocukları olarak ablası ve kendisinin firmayı büyüterek işletmeye devam ettirdiklerini belirten Olimpiyat Spor Ortağı Gürzap Kara, “Ordu’da ikinci şubeyi açmamızın nedeni, lokasyon olarak Giresun’a en yakın il olması. Diğer nedeni de Ordu büyükşehir olduğu için daha avantajlı gördük. Ordu’da olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Şuanda Olimpiyat Spor çatısı altında 2 mağazada toplamda 16 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Olimpiyat Spor Ortağı Gurbet Kara; “Burası yaklaşık 1 milyon TL’lik bir yatırım ve 3 katlı mağazamızda toplam 8 kişi istihdam ediyor. Giresun’daki mağazamızla birlikte toplam 16 kişi firmamız çatısı altında bulunmakta. Daha fazla istihdam sağlamak işletmeciler olarak bizi mutlu ediyor. Giresun’daki müşterilerimizi Giresun’a, Ordu’daki müşterilerimizi de buraya bekliyoruz” dedi.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar