Çambaşı Doğa Tesisleri sezona hazırlanıyor

Ordu Çambaşı Doğa Tesisleri, kış sezonu için çalışmalara başladı.

info@karadenizekonomi.com / 21.09.2020

Çambaşı Doğa Tesisleri sezona hazırlanıyor

Kış sezonu için çalışmalara devam edilen Ordu Çambaşı Doğa Tesisleri, bu sezonda da tercih edilenler arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Kayakseverler için hazırlıklar yaptıklarını aktaran Çambaşı Doğa Tesisleri İşletme Yönetmeni ve Türkiye Kayak Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Fevzi Turan, ‘’Kayakseverleri mutlu edecek çalışmalar yapıyoruz. Kayak pistlerinde çimlendime çalışmaları, günü birlik tesislerimizde ve bungalovlarda yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Doğal gaz ve alttan ısıtma sistemi tüm tesislerimizde bulunacak ve ahşap evlerimizde izolasyonları sağlam olsun diye PWC giydirme yapılıyor. Misafirlerimiz böylelikle sıcak su ve ısıtma konusunda sorun yaşamayacak. Bahar aylarında yüzey sularıyla probleme sebep olan kayak pistimiz için alt yapı çalışmalarına ağırlık verdik ve yüzey sularının toparlanıp derelere bağlantısı için çalışmalar yürütüyoruz. Kayakçılar ve kızakçılar için ürüyen bant çalışmaları ve güvenlikleri üst düzeye taşıyacağız. Dar alanda bulunan kayak odamızı daha geniş, telesiyej ve pistlere yakın bir alana taşıyacağız. Yeme içme yerlerinin ihtiyacı karşılamayacak durumda olduğu talebinden dolayı ek olarak iki adet restoran daha hizmet verecek ve kapasite olarak toplam 2 bin kişiye ulaşmış olacak’’ diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar