Çambaşı Doğa Tesisleri 2023 kış sezonunun ilgi odağı oldu

Türkiye’nin denize en yakın kayak tesisi olmasıyla ön plana çıkan Çambaşı Kayak Merkezi, 2023 kış sezonunda kayak severlerin ilgi odağı haline geldi. Dünyada ender olarak rastlanılan kristal karla beyaz örtüye bürünen tesiste, yılın 12 ayı çeşitli aktiviteler tatilcilerin hizmetine sunuluyor.

info@karadenizekonomi.com / 6.03.2023

Çambaşı Doğa Tesisleri 2023 kış sezonunun ilgi odağı oldu

 

Türkiye’nin denize en yakın kayak pisti olma özelliğine sahip Magic Grup bünyesindeki Çambaşı Doğa Tesisleri Kayak Merkezi, kar yağışının gecikmesine rağmen sezonu, %100’e yakın dolulukla taşımaya devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasından misafirleri konuk ettiklerini ifade eden Magic Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Hacıbekiroğlu, önümüzdeki yıl için rezervasyonların şimdiden yapılmaya başlandığını ifade etti.

%100 DOLULUĞA ULAŞTIK

Tesislerin, sezonda kar yağışının geç gelmesine rağmen oldukça yoğun talep gördüğünü belirten Hacıbekiroğlu, “Sezonumuz gayet güzel geçiyor. Tam anlamıyla sezonu başlatmamız şubatı buldu. Çok keyifli ve güzel bir sezon geçiriyoruz. Çoğu zaman, %100 doluluk oranıyla hizmet veriyoruz. Sezon boyunca her akşam Wood restoranımızda canlı müzik var. Cumartesi akşamları dışarda after ski partilerimiz var. Bu sezon, konuklarımız nasıl eğlenmek istiyorsa, o şekilde yol izliyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ ÇAMBAŞI’NDA

Türkiye’nin en iyi, en ileri düzeydeki kayak gruplarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Hacıbekiroğlu, “Hepsi daha şimdiden önümüzdeki sezon için rezervasyonlarını yapmaya başladılar. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Alp dağları stilinde kayak pistinin içinde bungalov (Chalet) konaklama sağlıyoruz. Bu da bizi diğer kayak merkezlerinden ayıran en önemli özelliğimiz. Kayakçılar için evinden çıkıp piste girmek çok büyük bir konfor. Ayrıca, her bungalovun önünde kapalı özel alanlarında yemeklerini yiyip, oyunlar oynayabiliyorlar. Tüm bu olanakları misafirlerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Hacıbekiroğlu; sezon başında tesislerinde ek bir otel yaptıklarını ve yapıda, farklı seçeneklere sahip 34 odanın bulunduğunu, jakuzili, özel süit ve aile odaları başta olmak üzere birçok yenliği tesise kazandırdıklarını da sözlerine ekledi.

 

Yaren kaya

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar