Yılbaşında Çambaşı Doğa

Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezi Çambaşı Doğa Tesisi, doğal güzellikleri, ulaşım kolaylığı ve tamamen yenilenen tesisleri ile dünya standartlarında sunduğu hizmeti bu sene daha da yükseltti. Çambaşı Doğa Tesisi misafirlerini yılbaşında özel programlarla ağırladı.

info@karadenizekonomi.com / 9.01.2023

Yılbaşında Çambaşı Doğa

Daha hareketli bir turizm sezonu beklediklerini ifade eden Magic Group Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Hacıbekiroğlu, “Bu sezon için umutluyuz. Geçtiğimiz senelerde gerek pandemi gerek ekonomik kriz yüzünden birazcık sallantıda geçmişti. Fakat bu sezon bizim de kendi yaptığımız çalışmalarla ve turizmin biraz daha hareketlenmesiyle daha hareketli ve güzel bir sezon bekliyoruz” dedi.

 

STANDARTLAR YÜKSELTİLDİ

Hacıbekiroğlu, sezon öncesi hazırlıkların tamamlandığını ve tesiste büyük oranda yenileme yaptıklarını vurgulayarak, “Öncelikle, 12 odalı olan otelimizi 34 odaya çıkardık. Yeni bir otel yaptık ve pistlerimizi genişlettik. Organizasyon açısından birçok yeniliği de bu sezon hayata geçireceğiz. Ayrıca, restoranlarımızda da düzenlemeler gerçekleştirdik. Dünya standartlarında sunduğumuz hizmet kalitesini bu sene daha da yukarı taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

YILBAŞINA ÖZEL KONSEPT

Sezon açılışını Aralığın son haftası gerçekleştirdiklerini ifade eden Hacıbekiroğlu, “Her sene olduğu gibi bu sene de yeni yılla ilgili özel bir programımız oldu. Bununla birlikte cuma ve cumartesi günleri canlı müzik dinletimiz oldu. Yılbaşı akşamı; açık alanda DJ performansımız, yılbaşı özel gala yemeğimiz oldu. Ayrıca, misafirlerimize sürpriz hediyeler, sürpriz partiler ve değişik konseptlerle hizmet verdik” dedi.

 

Yaren kaya

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar