Şıklığın ve kalitenin adresi; Aretias Stone

Aretias Stone, 2009 yılından bu yana Giresun’un Bulancak ilçesinde doğanın eşsiz armağanı olan dekoratif taşları en kaliteli şekilde işleyerek, ofis ve evlerinize şıklık katmak için fark yaratıyor

info@karadenizekonomi.com / 3.10.2022

Şıklığın ve kalitenin adresi; Aretias Stone

Aretias Stone, 2009 yılından bu yana Giresun’un Bulancak ilçesinde doğanın eşsiz bir armağanı olan dekoratif taşları, Karadeniz’de bir ilke imza atarak en kaliteli şekilde işliyor ve yaşam alanlarına şıklık katmaya devam ediyor.

 

Aretias Stone Firma Yetkilisi Süreyya Nurdemir, Giresun’un Bulancak ilçesinde 2009 yılında kurulan firmanın doğal patlatma traverten, mermer ve kayrak taşı imalat ve satışında faaliyet gösterdiğini belirterek, “Türkiye’nin çeşitli illerinden hammadde şeklinde temin edilen doğal taşlar fabrikamızda işlemden geçirilmekte ve müşterilerimizin siparişlerine uygun olarak hazırlanmaktadır. Bünyemizde her daim hazır stok imkânı bulunuyor ve Karadeniz Bölgesi’nin her noktasına hizmet sunuyoruz” dedi.

 

KARADENİZ’DE TEK

Karadeniz Bölgesi’nde imalat yapan tek firma olduklarına vurgu yapan Nurdemir, “Doğal taşlarımız çoğunlukla Ege ve Akdeniz bölgesinde yer alan maden taş ocaklarından çıkartılıyor. Biz de hammaddeyi bu bölgelerden getirtiyoruz. Doğanın eşsiz bir armağanı olan dekoratif taşlarımıza bölgemizde ilgi yüksek. Özellikle pandemide evlerde kaldığımız o dönemlerde insanlar yaşam alanlarında yenilikler yapmak istedi. Daha çok vakit geçirdikleri ortamları güzelleştirme gayesi oluştu. Bu da tabi ki ürünlerimize olan ilginin artmasına neden oldu” diye konuştu.

 

“İŞLEVSELLİK VE GÖRSELLİK BİR ARADA”

Nurdemir, doğal taşların hem işlevsellik hem de görsellik açısından tercih edildiğini belirterek, “Ev ve iş yeri dekorasyonlarında iç ve dış cephelerde sıklıkla kullanılmaktadır. Ayrıca mekânlara şıklık katma ve uzun ömürlü kullanım imkânı sayesinde birçok mimari projelerde tercih edilmektedir. Sektörümüz inşaat sektörü ile iç içe. Bu nedenle burada yaşanan sıkıntılar elbette bizi de olumsuz yönde etkilemektedir. Piyasalarda yaşanan belirsizlik ve artan maliyetler ile mücadele içindeyiz. Dekoratif taş grubunun ürün yelpazesi çok geniş. Olabildiğince ürün çeşitliliğini arttırmak istiyoruz. Bu anlamda doğal patlatma taşlar dışında kültür taşı imalatında da faaliyet göstermek istiyoruz. İşletmemizi her geçen gün büyüterek müşteri ağımızı genişletmek öncelikli hedeflerimizin arasında” ifadelerine yer verdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar