Çamsan Ordu A.Ş’den 70 milyon euroluk yatırım!

Ordu’da faaliyet gösteren Çamsan Ordu A.Ş. 100 kişilik ek istihdam ile 2021'in ilk çeyreğinde 70 milyon avroluk yatırımı olan MDF üretim tesisini açacak.

info@karadenizekonomi.com / 16.11.2020

Çamsan Ordu A.Ş’den 70 milyon euroluk yatırım!

Ordu’da faaliyet gösteren Çamsan Ordu A.Ş. 100 kişilik ek istihdam ile 2021'in ilk çeyreğinde 70 milyon euroluk yatırımı olan MDF üretim tesisini açacak. Bu yatırım ile 100 kişilik daha ilave istihdam sağlanması planlanıyor.

Çamsan Ordu’nun üretim kapasitenin iki buçuk kat, ihracat kapasitesinin ise üç kat daha artacağını dile getiren Çamsan Ordu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz, ‘’Çamsan Ordu olarak değerlendirmeler yaparak son iki yılda planladığımız yatırımımıza devam etme kararı aldık. Alman Dieffenbacher firmasıyla anlaşmaya vararak, toplam 70 milyon avro tutarındaki yeni MDF tesisimize hız verdik. Bu yeni yatırımımız ile ürün çeşitliliğimizi artırmayı ve çevreye duyarlı, son teknoloji ile donatılmış yeni bir MDF üretim tesisini ülkemize kazandırmayı hedefliyoruz. Ağaç panel marketinin büyüklüğü 2020 yılında 154 Milyar dolar iken bu rakam 2026 yılında 230 milyar dolara çıkacak. Türkiye'de gerçekleştirdiğimiz bu yatırımımız ile globalde de pazar payımızı büyüteceğiz’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar